Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مشمولان و امور معافیت سازمان نظام وظیفه گفت: برای مجوز خروج از کشور سفرهای علمی اشکالاتی وجود دارد و هنوز نتوانسته‌ایم به جمع‌بندی برسیم.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سرهنگ نجف حمیدزاده در گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی عالی سراسر کشور گفت: 52 وزارتخانه و سازمان با نظام وظیفه در ارتباط‌اند و به دنبال یک هدف مشترک هستند که آن هم این است که قانون در کشور حکمفرما شود و همه بتوانیم آن را اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حوزه قانون مشمولیت تغییرات زیادی داشتیم در سال 90 قانون وظیفه عمومی تصویب شد که قسمت‌هایی از آن مربوط به تحصیل و دانشگاه‌ها و معافیت تحصیلی بود که تصویب و اجرا شد.

وی در ادامه گفت:‌ این قانون بدون اشکالات نیست و آیین‌نامه آن را بومی سازی نکردیم و تلاش کردیم دستورالعمل اجرایی جامعی را طراحی و آن را ابلاغ کنیم. خواهش ما هم این است که معاونت دانشجویی در این راستا با ما همکاری داشته باشد.

حمید‌زاده در ادامه گفت:‌ دانشجویان نباید به دلیل ندانستن قانون دچار مشکل شوند و از آنجا که در قانون سقف سنوات مشخص است و دانشجویان از آن مطلع نیستند دچار مشکلات زیادی می‌شوند.

معاون مشمولان و امور معافیت سازمان نظام وظیفه با توجه به اینکه انصراف، اخراج و موارد دیگر را دانشگاه باید به موقع به سازمان اعلام کند، افزود: بسیاری از مشکلات از همین موضوع نشأت می‌گیرد و به دلیل آنکه دانشجویان اطلاع ندارند متضرر می‌شوند.

وی با تأکیدبر اینکه در دانشگاه‌ها یک نفر باید مسئول این کار باشد، ادامه داد: از آنجا که مسئول مشمولان در دانشگاه‌ها مدام جابه‌جا می‌شود، هم ما و هم دانشجویان به زحمت می‌افتیم و این مسئله دچار چالش می‌شود.

حمید‌زاده با اشاره به اینکه خروج از کشور صد در صد اینترنتی شده است، اضافه کرد: این مسئله حضور و رفت و آمد دانشجویان را به پلیس +10 منتفی کرده و دانشجویان می‌توانند به صورت اینترنتی این کار را انجام بدهند. بحث تعطیلی دانشگاه‌ها نیز برای دانشجویان در این تابستان مشکلاتی ایجاد کرده و آنها ناچارند هر بار به سازمان مراجعه کنند در حالی‌که اصلاً نیاز به این رفت و آمدها نیست.

معاون مشمولان و امور معافیت سازمان نظام وظیفه در ادامه تصریح کرد: معافیت‌های تحصیلی مشخص شده و برای کاردانی مدت معافیت تحصیلی دو و نیم سال، کارشناسی پیوسته سه سال، کارشناسی ناپیوسته سه سال، ارشد ناپیوسته پنج سال، ارشد پیوسته 6 سال، دکتری پزشکی پیوسته هشت سال و پزشکی تخصصی 6 سال در قانون معافیت تحصیلی تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه برای عدم مواجهه دانشجویان با مشکل بلافاصله بعد از اتمام تحصیل به سازمان وظیفه عمومی اعلام کنند تا کمیسیون اختصاصی برای افزایش سنوات تشکیل شود.

حمید‌زاده در ادامه افزود: با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت باید تعداد واحدهایی که دانشجو آن را می‌خواند مشخص شود تا افزایش سنوات در آن تعیین شود.

وی از ارتباط الکترونیکی خبر داد و گفت:‌ از ترم جدید تا آخر سال جاری ارتباط الکترونیکی با استفاده از بستر اینترنت ایجاد شده است و با اینکه نظام وظیفه نمی‌توانست از اینترنت استفاده کند آن را قانونی کردیم تا دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند.

معاون مشمولان و امور معافیت سازمان نظام وظیفه با اشاره به ماده 34 قانون اعلام کرد: وقایع تحصیلی چهارگانه شامل انصراف، اخراج، ترک تحصیل و فراغت از تحصیل به وظیفه عمومی اعلام شود. براساس تبصره سه این قانون مجازات انفصال موقت از خدمت نیز مشخص شده است.

حمیدزاده در خصوص سفرهای دانشجویی گفت:‌ سفرهای زیارتی مشخص شده اما برای سفرهای علمی و نیمه علمی خروج 45 روزه تعیین و دانشجویانی که مشمول این قانون هستند می‌توانند با ودیعه هشت میلیون تومانی مجوز بگیرند و فقط می‌توانند به کشور مشخص شده اعزام شوند. با این حال برای سفرهای علمی اشکالاتی وجود دارد که هنوز نتوانسته‌ایم به جمع‌بندی برسیم.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟

سردار تقی مهری درباره مجازات اقدامات مجرمانه برای معافیت از سربازی گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا پنج سال محکوم می‌شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، ادامه داد: چنانچه تقلب یا جعل و یا دریافت رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبان با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده