Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه معافیت شهریه برای دانشجویان بازمانده از تحصیل را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه معافیت شهریه نیمسال / نیمسال‌های وقفه تحصیلی را به معاونان، رؤسای مراکز، مدیران کل سازمان مرکزی، رؤسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طهرانچی در این بخشنامه آورده است: با توجه به مصوبه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی و متناسب با احکام بودجه‌ای دوره مالی جاری، در راستای فراهم کردن تسهیلات لازم و جلوگیری از تحمیل هرگونه هزینه مازاد به دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی در رشته‌های علوم پزشکی و غیر پزشکی ورودی‌های 1397 و قبل از آن که به دلایلی ازجمله مشکلات مالی امکان مراجعه برای ثبت‌نام به دانشگاه محل تحصیل در موعد مقرر نداشته‌اند و در چند نیمسال تحصیلی وقفه داشته‌اند، این دستورالعمل ابلاغ می شود.

 

براساس این بخشنامه، دانشجویانی که ترک تحصیل کرده‌اند (موارد مربوطه به وقفه تحصیلی، عدم مراجعه و انصراف از تحصیل) و هنوز واحدهای درسی (به استثناء پایان‌نامه و رساله) باقیمانده داشته و قصد بازگشت به تحصیل دارند، ضمن در نظر داشتن سایر ضوابط دانشگاه، از پرداخت شهریه نیمسال‌های وقفه معاف می‌شوند تا بتوانند با پرداخت شهریه نیمسال‌های باقیمانده ادامه تحصیل دهند.

 

دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در مرحله اخذ یا تمدید پایان‌نامه و رساله به دلایل مختلف ازجمله مشکلات مالی دارای وقفه تحصیلی بوده و قصد بازگشت به تحصیل دارند، از پرداخت شهریه نیمسال‌های وقفه معاف می‌شوند تا بتوانند با پرداخت شهریه نیمسال مراجعه بعد از وقفه، تحصیل کنند. این بند از بخشنامه از تاریخ ابلاغ تا تاریخ 98/6/31 قابلیت اجرا دارد و پس از آن مطابق دستورالعمل مورخ 97/6/31 رئیس کمیته شهریه دانشگاه محاسبات لازم صورت می گیرد.

 

گفتنی است محاسبه شهریه نیمسال‌های باقیمانده دانشجویان از تاریخ مراجعه به بعد از وقفه تحصیلی به دانشگاه، پس از اتمام سنوات مجاز تحصیلی در هر مقطع (بدون در نظر گرفتن نیمسال‌های وقفه) مطابق ضوابط دانشگاه، به نرخ روز انجام شود. به همین منظور واحدهای دانشگاهی موظفند نسبت به به‌روزرسانی شهریه این قبیل از دانشجویان در زمان مربوطه اقدام کرده و جهت جلوگیری از هرگونه مشکلات بعدی، به ایشان اطلاع‌رسانی کنند.

 

موارد مطرح شده در این بخشنامه به منظور مدیریت منسجم و یکپارچه منابع دانشگاه و در راستای تفویض اختیار به واحدهای دانشگاهی جهت کاهش مراجعات غیرضروری دانشجویان و جلوگیری از تحمیل هزینه های اضافی در راستای حل مشکلات ایشان در واحد دانشگاهی است.

 

مسئولیت اجرای این بخشنامه برعهده رؤسای واحدهای دانشگاهی و نظارت بر حسن انجام آن برعهده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مربوطه از طریق ارزیابی مستمر است.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان مجلس خوزستان کانون های مساجد خراسان جنوبي اردبیل کاغذ موزه آیت الله مصباح یزدی طهرانچی شهریه دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم